Diari 4

Posted: January 17, 2008 in Diari Diri Iedashi

Tengahari dah .. aku masih melangok depan pc lagi sambil memkn koneto .. sedap gak perisa vanila .. aku x suke sgt perisa coklat nanti aku cepat mual .. tapi kalo coklat cair aku suka le .. aku hanya pantang kat aiskrim perisa coklat je .. hehehe byk lak cekadaknyerkan .. apa nak wat dah tekak aku xmo aku xleh nk paksalah ..

Kalo part coklat² ni aku xlah menggiler sgt .. just biaser² je .. mkn pun just mkn memanjer je .. tapi jgn COKLAT KEK! pastu ateh kek tu kan cair² ngan coklat .. aiseymen aku xleh tahan .. sebijik kek pon aku boleh balon sorg .. part lain aku leh sharelah part KeK coklat ni aku sgtlah kedekot & tersangatlah tamaknyer ..

Aku ada seorg sahabatkn every year time raya aidilfitri mesti dia kasik aku kek coklat! aku mesti demand nak kek sebijik pastu nak besar je .. hehehe aku siap ckp ngan dia kalu nak hantar kek tepon aku luk sebab aku nak tengok line aku clear ke tak sebab nak sorok kek tu daripada ahli keluarga aku terutama anak² buah aku ler ..

Terukkan aku .. hee yerlah aku nak dapat kek coklat tu pon setahun skali je tau .. sahabat aku tu dia bleh tunaikn hajat aku sethn skali je plaknya .. kalo hari biasa ni ko merangkaklah depan dia takmonyer dia wat .. aku bukan xnak kek yg kat kedai even kat secret recipe tu tapi kek dia lagi sedaplah berbanding kek lain .. u shld try..  but sorry kek tu very limited edition!

Tataulah aku sempat ke dak meraser kek tu thn ni .. harap sempatlah kan ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s