Diari 9

Posted: January 25, 2008 in Diari Diri Iedashi

my-desk-1.jpg  Ni lah Pc aku .. wallpaper dia semestinyer Hot.Fm !! aku tatau naper aku beralih arah ke Stesen Radio ni sedangkan dulu aku peminat setia Radio Era!! ke aku ni sebenarnyer mengikut bekas² Dj nyer FBI ngan Fara Fauzana? ke mana stesen radio dorg pi aku pon pi ler .. ekekeke!! walau apa pon Hot Fm still Da best! makin lama makin Hangat gitu !! sik cayak kah? kui kui

arini dah pun jumaat .. ape yang menariknyer arini ialah ari last kiter bekerja utk seminggu .. bermakna esok ialah sabtu & ahad dan ianya merupakan hari cuti yang paling membahagiakan .. arini aku just clik² gambo je pakai enpon peberet aku sony ericsson W810i hehhehe ..  ni lah hasilnya aku amik gambo pc ! kiranya arini merupakan ari relek² bagi aku … aktibiti bebas! yihaaaaaaaa!!

my-desk-2.jpg My desk ni nampak kusam & tidak seceria mana krn aku memanglah pemalas utk menghiasi kelilingnyer dgn corak or rekaan yg terkini! .. aku xde mood nak menghias lagi ni .. tunggulah time aku rajen .. apa pon kat workstation aku ni yg paling penting ialah Komputer aku ler .. kalo xde menatang alah ni camno aku nak wat weblog ni hehehe .. kalo xde line aku leh stress di tahap melampau u know!! Desktop ni ibarat kekasih aku yang pertamalah dlm senarai!

Aku x brapa gemar sgt pakai notebook coz keseronokan dlm menekan keyboard tu kurg feel ler .. cam x puas gitu .. so kalo  raser  nak bagi aku adiah tu baiklah bagi aku desktop lagi satu siap line streamyx ya .. kui kui kui

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s