Anugerah Juara LAgu ke-22 (Result)

Posted: January 28, 2008 in Music

Juara Lagu utk thn 2007  

Estranged dan lagu Itu Kamu

Komen : aku tatau nak komen aper tp lirik lagu ni simple sgtlah ..

Irama Malaysia & Etnik Kreatif
Samudera (Johan Nawawi/Ahmad Fedtri Yahya/Nora)

Komen : Aku dah agak Samudera akan muncul juara kategori. No doubt!

Balada
Izinku Pergi (Azlan Abu Hassan/Sulu Sarawak/Sahri)

Walaupun aku tak berani pilih, aku ada nyatakan “I pretty like Mahakarya Cinta to win tapi kalao overall, Izinku Pergi is pretty strong.”
Despite the immense competition, that was my overall favourite to win, walaopon hati aku harapkan Mahakarya Cinta.

Pop Rock
Itu Kamu (Estranged, Richard Lawrence Gimbang/Estranged)

Best Performance
Sebab menda nih half jury dan half SMS susah nak predict. This is one category aku tak berani teka, sebab time rehearsal, Siti memang takde, which I said she would be one to watch.
And indeed, kalao ikutkan, and please people get it right – this is the actual results as revealed by TV3. No other blog akan confirmkan yer. Speku mungkin… tapi sebenarnya tidak…
Mawi menang bukan SMS. Kalau ikutkan SMS, Datin Seri Siti Nurhaliza won. But it was close there. Cuma, bahagian juri pula, SEBULAT SUARA Mawi dipilih sebagai pemenang.
Of course when you tabulate the results, Mawi won on average on both being the favourite of the jury, and second highest choice in SMS votes.
Not totally unexpected – but I think Mawi can be proud

Best Vocal Performance
antara Siti again,and Jac for sure.Well, Jac won with Lah. Tapi this is one I SO WISH I was wrong. Sebab untuk aku, there was one outstanding winner, and it was Bob.
He was AMAZING! Dia sorang jer yang relaxed and emoted the song so well.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s