Diari 15

Posted: February 4, 2008 in Diari Diri Iedashi

Wello diari .. busy sebenarnya arini tapi bolehlah cari ruang utk menulis diari .. aku raser cam x clear je line aku heheh satgi aku sambunglah wat diari .. – pending –  

(sambung)

hehehe .. erm baru free .. sebab bos aku xde .. dah balik kot! baguslah .. bleh aku memblog! last week aku sibok mencari sijil member aku.. arini dia tepon aku kata sijil kursus kawen kami pun xde!! uwa!!! aku nak menanges mengenangkan sijil aku tu pon turut serta ilangnyer!! serius seh aku malas nak amik lagi kursus 2 hari tu! perasaan aku bercampur baur menghadapi kursus tu .. itulah pertama dan terakhir kali aku pi .. skang ni aku dapat tau sijil tu pon ilang!! adoihhh!! parah ni!

esok aku nak citer pasal ketulusan cinta .. ptg ni aku tak cukup maser nak bercerita .. sok pagilah baru freshkan .. 

ok aku nak bersiap-siap tacap² muka sket nak balik umah! nak nengok citer ciner!  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s