Diari 20

Posted: February 19, 2008 in Diari Diri Iedashi

MorninK!! semalam aku x bekesempatan nk mengomel dlm diari coz im sooooo bz .. byklah plak kejenyer .. biasernyer x byk keje .. kui kui kui ..

Last weekend aku pi Seremban ngan Ly .. smpi sana dekat nak Asar rasenyer .. kebetulan aritu pn xde class .. so we decided pi Jusco luklah cuci mata .. smpi sane kiteorg pon terPK nak nenok wayang .. lama plak x layan cinema ni .. smpi golden cinemas tu tengoklah kat scrin apa yang bes.. so tengok punyer tengok kami pilih citer Dunia Baru The Movie .. selalu layan kat Tv so nak tengok ah citer ni kalo di Filemkan best ke tak ..

aku xyahlah bagi sinopsisnya .. malas la plak tapinya citer ni utk buang maser & duit bleh lah .. mungkin pedas sket apa yang aku kata ni tapi ni la cabarannya .. lebih senang citer sesuatu yg dilihat tak memberi impaknya sekadar hiburan semata. Pas kua pawagam xde apa yang bleh diceritakan .. kosong gitu .. tiada logika ..

DSC00100

Seremban di Waktu Malam

Masih teraser lagi kehangatan Chinese New Year .. almaklom masih seminggu kan .. see tanglung² masih ada lagi tergantong .. rindu juga pusing² town s’ban waktu malam ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s