Diari 30

Posted: April 1, 2008 in Diari Diri Iedashi

Aha .. cuti² mesia aku baru je selesai (tapi itu bukan yang last tau) .. penatnya tak hengat .. sampaikan aku pening² palerlah cam nak demam gitu .. that’s why aku x menulis dlm blog semalam.. x larat aku seh .. Ly siap mc 2 days bcoz buku lali dia makin terok! yang si Guy’s sibok ngan Month End Closing ..    

Bukit Tinggi nice place ..  byk tempat leh lawat ada taman arnab, bleh naik kuda or kalo nak memanah pon bleh .. tapi kami hanya sempat pusing² Colmar & Japanese Village sebabnya kami hanya nak menghabiskan masa bersama .. chit chat & makan² .. kiteorg byk spend time kat cafe² yang disediakan di Colmar .. menghayati Building ala² French Village sambil makan Blueberry Chesecake! alamak sedap kek tu siap tapau balik!

Apa pun percutian kali ini lebih tertumpu pada persahabatan kami bertiga .. kami meluangkan masa bersama untuk lebih mengenali antara satu sama lain .. bercerita tentang diri dan impian yang ingin kami bina . 

that’s what friend are for.     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s