Kasot Adidas di Hatiku …

Posted: June 22, 2011 in Diari Diri Iedashi

aku suke kasot adidas … sejak aku skola lagi .. adidas di hatiku . aku x kesahla apa org nk kate pasal kesukaanku … yg aku tau aku suka . fullstop.aku akan jaga kasot adidasku sebaik yg mungkin. kengkadang member opis aku usha gak kasot adidas aku kan … walopon aku dh pakai 4thn tp fizikalnye cam baru beli bulan lepas sis … walopon aku tido lasak tp aku x lasak pakai kasot ! aku pakai dgn sopang sangtung … kalau ader batu depan aku kan aku tak sepak pon aku kutip letak tepi pastu aku baru jln … eheheh … kalo ujan aku akan pastikan kasot aku juge ader protection . aku balot ngan plastik supaya kasot adidas aku x demam … ko bayangkan camne aku sayangkan kasot adidas aku …

skangni aku aim nk beli kasot ni exactly yg camni!waner merah! … aku sangap kasot sis … aritukan kasot yg aku beli kat pesta kasot PWTC yg aku baru pakai 2-3 kali dh kene kebas ngan malaun mana yg aku pasti bawak moto sbb aku denga deruan wtf tu … hello apsal ko curik kasot aku? sbb size kasot aku 8? ko ingat kt mesia ni sume pakai size 8 ke? ader gak yg pakai kasot size 4 ½ je .. cam kwn aku hihi :þ

aper pon aku pasrah lah .. aku halalkanlah … smoga pencurik tu berubahla suatu hari nt dan jd ustaz. Amin .

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s